Градимо две ламеле са укупно 109 станова и 7 локала.

Станови, позиционирани од првог до петог спрата, пројектовани су тако да обезбеде природну светлост, добру звучну изолацију, а додатни комфор огледа се у терасама које пружају приватност.

Погледајте расположиве станове

Сви станови у оквиру комплекса Плато Бежанија су продати. Погледајте наш нови пројекат Вртови Церака, стамбено-пословни комплекс затвореног типа, на идеалној локацији, са величанственим погледом и разноврсним садржајима. Све о пројекту пронађите на сајту www.vrtoviceraka.rs

Ламеле Љубинка и Рашко у оквиру стамбено-пословног комплекса  Плато Бежанија имају укупно 109 станова.
Станови, позоционирани од првог до петог спрата су различитих структура – двособни, двоипособни, трособни, троипособни и четворособни. Квадратуре станова се крећу од 47m2 двособни, од 70m2 трособни и од  92m2 четворособни. Сваки стан има терасу пројектовану са главним захтевом да нуди приватност.

Акценат у комплексу је посебно стављен на умањење буке – зидови између станова зидају се “сендвич зидом”, а у слојевима подова у становима ће бити уграђени специјални материјали за умањење “ударне буке”.

Савремено опремљени станови нуде удобно сређен простор са великим прозорским отворима и много светла у собама и на терасама..